|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Disclaimer waarzegsters
waarzegsters.nl - Waarzeglijn: waarzeggers en waarzegsters geven inzicht in uw toekomst.
       
  Waarzegsters hulplijn
   direct inzicht in uw toekomst
 
Daghoroscoop Ram door waarzegsters Daghoroscoop Stier door waarzegsters Daghoroscoop Tweelingen door waarzegsters Daghoroscoop Kreeft door waarzegsters
Daghoroscoop Leeuw door waarzegsters Daghoroscoop Maagd door waarzegsters Daghoroscoop Weegschaal door waarzegsters Daghoroscoop Schorpioen door waarzegsters
Daghoroscoop Boogschutter door waarzegsters Daghoroscoop Steenbok door waarzegsters Daghoroscoop Waterman door waarzegsters Daghoroscoop Vissen door waarzegsters

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Waarzegsters.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

Kwaliteit bij waarzegsters

Disclaimer Waarzegsters.nl


De disclaimer van Waarzegsters.nl is van toepassing bij elke bezoek en opvraging van de website Waarzegsters.nl en dit voor elke pagina, subdomein, mobiele versie,... zowel in als buiten de Waarzegsters.nl-account. Wanneer u de telefoonlijnen van Waarzegsters.nl belt, gaat u eveneens akkoord met deze disclaimer. Door raadpleging van deze website of het bellen naar onze telefoonnummers aanvaardt u, de bezoeker dus uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Waarzegsters.nl kan de bepalingen van deze disclaimer op elke tijdstip steeds eenzijdig wijzigen. Gelieve dus bij elke raadpleging, consult, telefoon of e-mail opnieuw deze disclaimer te raadplegen.

Waarzegsters.nl werkt alleen met zelfstandige waarzegsters en staat enkel en alleen in voor het in contact brengen van u als bezoeker van de website Waarzegsters.nl enerzijds en een zelfstandige waarzegster anderzijds. De inhoud van de consults die de zelfstandige waarzegsters maken via telefoon, e-mail , account, mobiel... zijn geheel voor hun eigen rekening. Wanneer u belt of e-mailt met een waarzegster op Waarzegsters.nl dan brengen wij u alleen in contact met een zelfstandige waarzegster. U belt of e-mailt dus niet met een medewerker van Waarzegsters.nl. U verklaart zich akkoord met het feit dat getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults en telefoonconsults enkel tussen u en zelfstandige waarzegsters worden gevoerd en dat wij van Waarzegsters.nl hier geen deel van uitmaken.

Belt u als gebruiker naar het nummer 0909 -19 19 met zelfstandige waarzegsters dan kost dit 90 cent per minuut, belt u naar het nummer 0903 - 416 38 met zelfstandige waarzegsters dan kost dit 150 cent per minuut. Het advies van de zelfstandige waarzegsters kost vanaf 80 cent per minuut wanneer u als gebruiker via de Waarzegsters.nl-account belt naar een lokaal nummer.. Wanneer u advies of een vraag stelt aan de zelfstandige waarzegsters per e-mail kost dit 15 euro / vraag en een e-mailconsult kan enkel via een Waarzegsters.nl-account tot stand komen.

Waarzegsters.nl is niet verantwoordelijk voor het aantal zelfstandige waarzegsters op de website op bepaalde tijdstippen aangezien de zelfstandige waarzegsters zelf hun werkdagen en werkuren op de website Waarzegsters.nl kiezen. Waarzegsters.nl verbindt er zich toe de gegevens van de aanvrager niet door te geven aan derden, behoudens aan de zelfstandige waarzegster die werd gecontacteerd.

Waarzegsters.nl vraagt de waarzegsters om een omschrijving van zichzelf, alsook om hun specialiteiten op paranormaal vlak. Wij controleren de waarzegsters met de grootste omzichtigheid, doch kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte informatie op hun profielpagina. Waarzegsters.nl kan geen garanties geven omtrent de dienstverlening en het advies van de getoonde waarzegsters. Waarzegsters.nl kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die voortvloeien uit het handelen van een derde, noch voor de adviezen die de zelfstandige waarzegster aflevert of niet (tijdig) aflevert.

Informatie op deze website vervangt geen persoonlijk advies of bijstand bij concrete gevallen.  U als bezoeker blijft volledig aansprakelijk voor de keuze van de door u geraadpleegde pagina's, getuigenissen, horsocopen, adviezen van waarzegsters,... en voor de gevolgen van het gebruik dat u maakt van deze informatie.

De pagina’s, inhoud, horsocopen, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults... die de bezoeker raadpleegt of ontvangt via interactieve toepassingen een zuiver informatieve waarde.  Alle gegevens op de website worden door Waarzegsters.nl met de grootste zorgvuldigheid nagekeken en onderhouden, waarbij enkel betrouwbare bronnen en de zelfstandige waarzegsters worden aangewend.  Waarzegsters.nl geeft geen garanties omtrent de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via Waarzegsters.nl wordt aangeboden.  Daarom wijst Waarzegsters.nl alle aansprakelijkheid af ingevolge de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie, gegevens, inhoud, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, telefoon -en emailconsults,... op de website en de toegang tot en het gebruik van onze (mobiele) interactieve toepassingen.

Wij doen er alles aan om de website Waarzegsters.nl steeds raadpleegbaar te maken, behoudens perioden van technische en inhoudelijke onderhoudswerken aan de server, website of herstel van defecten en programmeerfouten.  Waarzegsters.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen door onbeschikbaarheid van de website of onderdelen ervan, traag laden van pagina's, van beperkingen in gebruik, virussen, malware,...

Waarzegsters.nl bevat hyperlinks naar websites van derden en het staat u als bezoeker natuurlijk vrij deze websites te raadplegen. Wanneer Waarzegsters.nl een hyperlink legt naar een andere website, betekent dit niet dat Waarzegsters.nl deze site heeft goedgekeurd. Waarzegsters.nl heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar een hyperlink ligt en geeft geen garanties wat het advies, veiligheidsniveau, inhoud,... van deze websites betreft.  Waarzegsters.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen die de bezoeker zou ondervinden ingevolge het gebruik van deze gelinkte websites. Waarzegsters.nl heeft geen controle over websites van derden of hyperlinks naar websites van derden.

De intellectuele eigendomsrechten op de website, de logo’s, de informatie, teksten, getuigenissen, horoscopen, user interface, kleurgebruik, interactieve toepassingen, … horen toe aan Waarzegsters.nl en zijn tevens auteursrechtelijk beschermd.  Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze website op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Waarzegsters.nl is verboden.  Inbreuken zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Waarzegsters.nl behoudt zich het recht voor om de tarieven van een e-mailconsult of de telefoontarieven te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving naar u als gebruiker toe.

Aangekochte credits in de Waarzegsters.nl-account kunnen worden gecrediteerd na contactname via uw account, behalve voor credits die door Waarzegsters.nl gratis aan de gebruiker zijn toegewezen. Credits zijn niet overdaagbaar aan derden.

U verklaart deze overeenkomst en disclaimer te hebben gelezen, begrepen en u gaat ermee akoord. U mag nooit tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website Waarzegsters.nl. U mag geen actie ondernemen die de belasting / traffic voor de website Waarzegsters.nl overbelast.MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf waarzegster? | Consulenten Copyright © 2008 - 2023 waarzegsters.nl. Alle rechten voorbehouden.


waarzegsters.nl - Waarzeglijn: waarzeggers en waarzegsters geven inzicht in uw toekomst.
Disclaimer waarzegstersTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 waarzegsters.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  waarzegsters RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie waarzegsters.nl m.Waarzegsters.nl
 

Waarzegsters.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde waarzegsters Paranormaal begaafd
  online waarzegsters Online waarzegsters
  Zelf waarzegster worden Zelf waarzegster worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door waarzegsters Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

waarzegsters
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel waarzegster
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende waarzegsters Helderziende waarzegsters
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online waarzegsters online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende waarzegsters
  Bronnen waarzegsters Bronnen waarzegsters

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET waarzegsters
  Telefoonconsult met waarzegsters Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met waarzegsters Consultatie via e-mail
  Fotoreading met waarzegsters Fotoreading met waarzegsters
  Goedkoper bellen met waarzegsters Goedkoop bellen met waarzegsters

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door waarzegsters Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door waarzegsters Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door waarzegsters Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door waarzegsters Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door waarzegsters Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door waarzegsters Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door waarzegsters Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door waarzegsters Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door waarzegsters Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door waarzegsters Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door waarzegsters Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door waarzegsters Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door waarzegsters Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen