|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Waarzegster Zoe - Helderwetend
waarzegsters.nl - Waarzeglijn: waarzeggers en waarzegsters geven inzicht in uw toekomst.
       
  Waarzegsters hulplijn
   direct inzicht in uw toekomst
 
Daghoroscoop Ram door waarzegsters Daghoroscoop Stier door waarzegsters Daghoroscoop Tweelingen door waarzegsters Daghoroscoop Kreeft door waarzegsters
Daghoroscoop Leeuw door waarzegsters Daghoroscoop Maagd door waarzegsters Daghoroscoop Weegschaal door waarzegsters Daghoroscoop Schorpioen door waarzegsters
Daghoroscoop Boogschutter door waarzegsters Daghoroscoop Steenbok door waarzegsters Daghoroscoop Waterman door waarzegsters Daghoroscoop Vissen door waarzegsters

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Waarzegsters.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
2391
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 waarzegster kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige waarzegsters.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met waarzegster van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van waarzegster in.
Waarzegsters.nl - waarzegster Zoe

Bel nu met waarzegster Zoe


waarzegster Zoe - Helderhorend Helderhorend   waarzegster Zoe bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
waarzegster Zoe - Helderwetend Helderwetend   waarzegster Zoe bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
waarzegster Zoe - Intuitief Intuitief   pincode waarzegster Zoe Pincode: 2391


Mijn naam is Zoe, ik ben een heldervoelend en helderwetend medium.

Door middel van mijn kaarten en een luisterend oor, kan ik u helpen met al uw vragen en problemen.

U krijgt van mij een eerlijk en helder antwoord.
waarzegster Zoe spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands

Maak nu uw gratis waarzegsters account aan Fotoreading met waarzegster zoe Telefoon consult met waarzegster zoe

Persoonlijke agenda waarzegster Zoe op waarzegsters.nl

januari 2018

 
 
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

De dagen aangeduid met een = een dag dat waarzegster Zoe heeft aangegeven beschikbaar te zijn op waarzegsters.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met waarzegster Zoe op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan waarzegster Zoe via een belverzoek of stuur een e-mail naar waarzegster Zoe.


Getuigenissen over onze waarzegsters

De ervaringen van onze bezoekers op waarzegsters.nl over waarzegster ZoeWat een mooi en wijs mens, zoe is heel invoelend en echt een super herdervoelend. Dank voor je prachtige consult .

    Getuigenis door S. D. op 13 januari 2018

Zoe, mijn beltegoed was op. We waren net klaar met mijn vraag over de nasleep van een verbroken relatie. Je hebt meestal gelijk en wij hopen nu ook. Wat betreft de schoolkeuze van mijn kind had je het goed gezien. Topper ben je.

    Getuigenis door Anoniem op 16 december 2017

Lieve Zoe,ik had je zaterdag ad lijn,en ik wilde toch weer even laten weten hoe ik jou werkwijze waardeer. nuchter scherp en echt mediumschap.Was mijn onzekerheid kwijt en weer veel vertrouwen nu,nogmaals een warme december toegewenst .X.

    Getuigenis door Leeuwtje op 4 december 2017

Ik heb Zoe een paar keer gesproken, en ze is erg goed en eerlijk. Over de liefde bij mij heeft ze het altijd goed. Toppertje. Groet carolien.

    Getuigenis door Koolen op 4 december 2017

Wat een fijne en aangename consult geef je Zoe.
Bedankt. X.

    Getuigenis door Intuitie op 3 december 2017

Een of twee maanden geleden had u aan de lijn.Het was prettige gesprek.
Je zij dat er iets gaat veranderen, en dat klopte.Een van je voorspellingen zijn uitgekomen.Ik hoop dat de rest binnen kort ook uit komt.Bedankt dat je zou goed kon zien. Groetjes.

    Getuigenis door Maria op 30 november 2017

Super medium. Jouw voorspelling voor medio november is uitgekomen. Aanrader ben je . Zo goed gezien en ook nog in de juiste maand.

    Getuigenis door Anoniem op 25 november 2017

Hoi Zoe,heb zojuist rond 17.00 een consult gehad van jou. Ik moet zeggen"wat ben je goed" echt waar. Ik laat jou binnenkort weten hoe het gegaan is, want dat het gaat gebeuren. dat geloof ik nu toch zeker wel. Dankjewel Zoe. Grt.

    Getuigenis door Jolanda op 25 november 2017

Lieve Zoe, ik moet altijd enorm om je lachten zo scherp als jij de dingen doorkrijgt, iedere keer blijk je weer gelijk te hebben. Zakelijk zou eea opgelost worden, maar dat het op deze manier zou zijn had ik niet durven dromen. Je bent enorm goed. Bedankt weer voor je scherpe intuïtie. Liefs, M.

    Getuigenis door M op 13 november 2017

Zoe,
bedankt maar weer voor deze super bevestiging. ik hou je op de hoogte.

    Getuigenis door Juan op 2 november 2017

Lieve Lieve Zoe, multi-getalenteerd ben je. Al een paar dingen op zowel op zakelijk als liefdesgebied zijn uitgekomen. Zelfs je tijdsaanduiding was correct. Na ons gesprek op zondag heb ik 's avonds nog met "hem" gebeld. Hij belde zelf terug. Het was een onwijs lief, komisch en mooi gesprek. Je gaf al aan dat hij heel erg was bijgedraaid en wederom kan ik beamen dat dat klopt. Het bruist en het borrelt zei je :-). We gaan vast en zeker champoppel drinken.al bubbelend, pratend en observeren "voelen" hoe we naar elkaar gaan groeien.

    Getuigenis door Bruistablet op 16 oktober 2017

Heel duidelijk en helder Medium. een echte aanrader.

    Getuigenis door Anoniem op 6 oktober 2017

Lieve Zoe. Kort maar krachtig, wat ben je een Topper. En gezellig, X t trotse leeuwtje.

    Getuigenis door Leeuwtje op 7 september 2017

De vorige voorspellingen van de vorige keer zijn tot in detail nauwkeurig uitgekomen. Prachtige voorspellingen net weer gehad tijdens het zeer snelle Q en A gesprek. Ik had weinig tijd/credits, maar al mijn antwoorden zijn bevestigd. Je pakt zo snel de energie op. Zoe is ECHT een van de beste mediums op de lijn. Love you.

    Getuigenis door Snelle jelle op 6 september 2017

Jee Zoe ,ik zei het gister al 3x hoe ontzettend goed je bent. Eerste wat je zei was duidelijkheid. En idd daar draait het nu om bij mij. Zonder iets te zeggen van te voren. Ik zei klopt en je vertelde me zo het hele verhaal.
Hele duidelijke voorspellingen en ook met een tijd. Nu hopen dat ze gaan uitkomen snel.

    Getuigenis door WS op 28 augustus 2017

Ik heb zonet met Zoe gesproken en ik heb meteen antwoord gekregen op mijn twee vragen. Dit bracht ze met de nodige humor en "straight to the point", tevens kreeg ik van haar een tijdsindicatie door wanneer alles staat te gebeuren. Mijn twijfels en gepieker zijn weg geblazen, ik sta weer in mijn eigen kracht. Dank je wel Zoe, je verdient absoluut de 5* . Grtjs., Leen.

    Getuigenis door Leen op 25 augustus 2017

Ik vroeg over wat je doorkreeg aangaande een avond ontmoeting, die ik heb gehad afgelopen week. Je moest lachen en zei: "leuk, maar langdradig" Zo grappig. Al recapitulerend, klopte het ook dat de avond langdradig werd door een plotselinge stoorzender. Voorts gebruikte je de woorden "huis en haard achterlaten" "ontzag" en "onontgonnen gebied" en "eindelijk inhoud". Mooie woorden om mee verder te kunnen. In de toekomst wordt het "toegeven aan" en "plotseling aangeven door duidelijk." Het is een feestje om met je te praten en je ontrafelt hoe verleden, heden en toekomst verlopen. Je bent en blijft briljant en een van de topmediums op de lijn. Niemand kan zo goed, compleet en zo objectief invoelen als jij. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je wel voor jouw gave, je humor en prachtige persoonlijkheid.

    Getuigenis door Langdradig, hihi op 13 augustus 2017

Heel fijn u te spreken .ik zal u een andere keer opnieuw bellen want mijn verbinding werd vebroken.

    Getuigenis door Immi op 12 juli 2017

Zoe, bedankt voor je mooi en zuiver consult. was to the point en raak .

    Getuigenis door Juan op 28 juni 2017

Ik wilde je nog even vertellen dat je de vorige voorspellingen helemaal goed zat. "Komt tijd komt raad" had je gezegd. Wederom heel cryptisch en diplomatiek en waarbij de tijd gelukkig maar 1-2 weken was. Je had echt helemaal gelijk. Fijn dat je net even bevestigde dat ik op het juiste pad zit. Dank dank. Leuk dat je afrondde met het grappige woord "koekoeloeren." als antwoord op een vraag die ik had. Geweldig.Dat wordt vast gezellig morgen met het koekeloeren en kiekeboe-en. :-) Sorry dat ik niet zo lang kon bellen via de wifi.

    Getuigenis door Koekoek op 27 juni 2017

Na een wat langere tijd Zoe weer gesproken. Altijd fijn om Zoe te spreken. Zij luistert echt en is ook heel snel met dingen zien/antwoorden.

xx Karin.

    Getuigenis door Karin op 10 juni 2017

Ik belde Zoe toen ik nog in mijn kinderlijk enthousiasme zat na weken van succesvolle besprekingen voor zakelijke samenwerkingen. We hebben de personen in kwestie samen doorgenomen en jij kan als geen ander heel duidelijk met nieuwe inzichten vertellen hoe het gaat verlopen in de toekomst. Tot op heden zijn al je voorspelling altijd uit gekomen. Je brengt me dan ook meteen weer met beide benen op de grond en hierdoor weet ik waar ik mijn prioriteit moet leggen en moet opletten zonder al te veel energie te verliezen. Dank je Zoe, je blijft een goudeerlijke en zeer grappige topper.

    Getuigenis door Zakelijk op 8 juni 2017

Lieve Zoe, Je had gelijk, ik heb mijn examen behaald. Jij zei: grotendeels positief of helemaal, je gaat het halen. Klopt. 1e keer examen op 1 punt na niet behaald, 2 dagen later wel behaald.
Je andere voorspellingen zijn nu bezig. Geweldig ga zo door.

Liefs, M.

    Getuigenis door M op 3 juni 2017

Top Medium ziet alles en voelt alles. Haar voorspellingen komen uit.

    Getuigenis door X op 20 mei 2017

Zoe beschreef precies mijn situatie, kon alleen maar " klopt '' zeggen. Sloot aan op wat ik zelf voelde . Super en bedankt Zoe , je bent een kanjer,
Juan.

    Getuigenis door Juan op 12 mei 2017

Dankjewel lieve Zoë voor het consult vandaag. Ik heb je na lange tijd weer gesproken. Je bent vlot helder en eerlijk in je antwoorden. Jouw voorspellingen komen bijna altijd uit.Daarnaast moet ik altijd om je lachen. Ik spreek je vast gauw weer:).

    Getuigenis door S. op 10 mei 2017

Hoi Zoe, sorry voor de verbinding. Heb u net aan de lijn gehad. Klopt wel wat u zei want ik voel het ook niet dat het over is. Ik bel u gauw terug. Xx.

    Getuigenis door Cynthia op 28 april 2017

Zoe je bent een kei in heel snel en kordaat antwoorden in een korte tijd. Je bevestigde mijn intuitie en je gaf meteen weer nieuwe inzichten over het verloop. Ik ga er vanuit dat deze uitkomen, omdat je verleden voorspellingen met bosjes tegelijk uitkomen. Alles gebeurt in een stroomversnelling. De voorspelling over een toekomstige vriendschap met dame is inmiddels uitgekomen. De voorspelling over energieverandering en veranderingen mbt (zakelijke) partner. Begint heel duidelijk te worden en alles wat je over 'm zei begint in een versneld tempo uit te komen. Eindelijk zie ik het helder en ga ik rigoureus de knipschaar er door heen halen. Dank je wel lieverd. Je bent een TOP medium.

    Getuigenis door Logistiekgeneuzel op 4 april 2017

Ik vind Zoe heel erg goed. het klopt wat ze zegt. Liefs C.

    Getuigenis door Koolen1968@hotmail.nl op 28 februari 2017

Zoë bedankt dat je altijd weer mij oppept met de juiste woorden. Je bent een top medium.
Jij weet ondanks alle ellende een persoon toch te doen lachen en hoop te geven.
God bless you xxx
.

    Getuigenis door Roos op 23 februari 2017

Lieve Zoë,

Jij bent puur en deelt ideeën met mij die passen bij mijn pad.
Jij deelt kennis uit liefde en deze kennis blijken elke keer echte mogelijkheden voor mij te zijn.
Personen scan jij als de beste, als ook hun intenties.
Zo worden mijn eigen lessen hierdoor ook steeds meer helder.
En je bent een absolute topper in zakelijk sparren.

Je bent een schat met diepgang.

Liefs,
de schrijfster : ).

    Getuigenis door De schrijfster op 21 februari 2017

Haar telefoon zou roodgloeiend moeten staan. zo zuiver en juist in haar voorspellingen, het komt allemaal uit. Ook geeft ze gelijk raad. een topper.

    Getuigenis door V'ke op 23 januari 2017

Lieve Zoe,

Super bedankt voor je woorden en inzichten. Je blijft/bent toch mijn favoriet.

Fijne dag en tot bels weer.

Karin xx.

    Getuigenis door Karin op 16 januari 2017

Zoals je vol bleef houden dat ik hem weer plotseling zou gaan zien.Jij hield voet bij stuk en je hebt gelijk gekregen. Eindelijk gaan we elkaar zien volgende week.

    Getuigenis door WeGaanHemZienHoor op 23 december 2016

Je blijft het meest briljante en hoogbegaafde medium dat ik ken.

    Getuigenis door Welive op 23 december 2016

Lieve Zoe,

Ik heb je nu heel even niet meer gesproken. (zie nu dat je wel online bent). Weet zeker dat ik je nog ga spreken, want je bent een fijn en goed medium. Wil je nu via deze weg toch even fijne dagen wensen en voor jou al het goeds voor 2017.

XX Karin.

    Getuigenis door Karin op 22 december 2016

Ik spreek Zoe eigenlijk best vaak. Ze is me nog steeds niet zat :).
En heeft goede waarnemingen, is oprecht en is ook in zekere zin voor mij een grote steun.
Als je iemand wilt spreken die snel en goede waarnemingen heeft ben je bij Zoe echt aan het goed adres.

Wederom heel erg bedankt Zoe. xx Karin.

    Getuigenis door Karin op 22 november 2016

Zoe heeft een hele specifieke helderhorende / heldervoelende gave. Ze krijgt vaak (voor mij dan) cryptische boodschappen door tijdens haar toekomstige voorspellingen, die op het moment dat ze uit zijn gekomen, totaal op z'n plek vallen en zelfs nog meer verduidelijking geven van de situatie. Het is een feestje om met Zoe te spreken en het voelt als een puzzeltje, waarbij je tijdens het oplossen van haar bewoordingen en beschrijvingen met de neus in de boter valt door alle verrassende en diepgaande inzichten die je krijgt. Haar gave blijft een mysterie en blijkt keer op keer de waarheid te zijn en te verworden. Ik heb zelden zo'n puur en objectief medium meegemaakt. De authentieke Zoe manier, waarop ze het beschrijft - al zijn het maar een paar woorden - geven mij een wereld van inzichten. Haar voorspellingen hebben voor zeer veel grappige en positieve wendingen in mijn leven gezorgd.

    Getuigenis door Luchtig typetje op 23 september 2016

Lieve Zoe,

Heb je net weer gesproken. Onder andere om te vertellen dat jou voorspelling overduidelijk is uitgekomen. Daarnaast zit je gewoon steeds goed en voel je het gewoon zo ontzettend goed aan. Knap hoor. Ik wens je een hele fijne dag. En ontzettend bedankt. xx
Karin.

    Getuigenis door Karin op 22 september 2016

Lieve Zoe,

Heel erg bedankt voor het gesprek. Heeft me zo goed gedaan.
Je ziet alles zo duidelijk en voelt het goed aan. Heb ik echt veel aan.

Tot bels weer.

xx Karin.

    Getuigenis door Karin op 30 augustus 2016


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf waarzegster? | Consulenten Copyright © 2008 - 2018 waarzegsters.nl. Alle rechten voorbehouden.


waarzegsters.nl - Waarzeglijn: waarzeggers en waarzegsters geven inzicht in uw toekomst.
Waarzegster Zoe - HelderwetendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 waarzegsters.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  waarzegsters RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie waarzegsters.nl m.Waarzegsters.nl
 

Waarzegsters.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde waarzegsters Paranormaal begaafd
  online waarzegsters Online waarzegsters
  Zelf waarzegster worden Zelf waarzegster worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door waarzegsters Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

waarzegsters
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel waarzegster
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende waarzegsters Helderziende waarzegsters
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online waarzegsters online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende waarzegsters
  Bronnen waarzegsters Bronnen waarzegsters

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET waarzegsters
  Telefoonconsult met waarzegsters Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met waarzegsters Consultatie via e-mail
  Fotoreading met waarzegsters Fotoreading met waarzegsters
  Goedkoper bellen met waarzegsters Goedkoop bellen met waarzegsters

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door waarzegsters Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door waarzegsters Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door waarzegsters Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door waarzegsters Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door waarzegsters Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door waarzegsters Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door waarzegsters Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door waarzegsters Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door waarzegsters Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door waarzegsters Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door waarzegsters Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door waarzegsters Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door waarzegsters Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen